Jos lihansyöjät käyttäytyisivät kuin vegaanit – täydellinen kiteytys videona!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AwakenWithJp-kanava tarjoilee YouTubessa hauskaa sisältöä ihmisille, jotka pitävät esimerkiksi parantavia öljyjä, kasvisruokavaliota, itsetietoisuutta, joogaa ja meditointia yliarvostettuina asioina.

Nimimerkki JP tekee pilaa videoidensa muodossa kaikista tämän hetken kuumimmista hyvinvointitrendeistä. JP on huomannut, että vegaanit pitävät suurta ääntä siitä, että he eivät syö lihaa. Miehen mielestä vegaanit näyttävät puhuvan omasta ruokavaliostaan liiankin paljon, minkä vuoksi hän on tehnyt hauskan parodian kasvissyöjistä.

Parodiassaan lihansyöjä puhuu jatkuvasti muille omasta ruokavaliostaan ja yrittää saada muitakin syömään vain lihaa. Mies kritisoi videolla rankalla kädellä ystäviensä kasvisaterioita ja menettää niiden vuoksi jopa ruokahalunsa.