Mankinit uimarantojen hitti miehille – kehtaisitko käyttää?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ostavat yleensä monia erilaisia bikinejä kesää varten, ja aina kevään jälkeen lämpimien säiden saapuessa varastot täyttyvät uusimmilla malleilla. Nykyään onneksi myös miehille on tarjolla entistä enemmän vaihtoehtoja rantapukeutumisen suhteen.

Alibaba-verkkokauppa esittelee tulevan kesän kuumimmat uimahousumallit miehille. Urheilu- ja ranta-asuiksi luokitellut puvut muistuttavat hieman Borat-hahmon tunnetuksi tekemää melko paljastavaa ja tiukkaa uimapukua, joka koostuu vain kahdesta kapeasta kaistaleesta.

Nyt miehille on huomattavasti enemmän valinnanvaraa, mutta tyyli on edelleen melko kyseenalainen. Kenties tällaisia uimapukuvaihtoehtoja tullaan näkemään tulevana kesänä festivaaleilla Borat-pukujen haastajina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat