Nettishoppailun ällistyttävä seuraus – nainen löysi kaksoisolentonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Connecticutissa asuva Katie Marrow oli lukemassa Amazon-verkkokaupan sivuilta hiusvärien arvosteluja, kun hänen huomionsa kiinnittyi johonkin aivan muuhun. Yhden tuotearvostelun kirjoittaja näytti aivan häneltä itseltään.

Katien kaksoisolento oli Paula Petra -niminen nuori nainen. 29-vuotas Katie päätti lähettää Paulan kuvan huvin vuoksi ystävilleen ja sukulaisilleen. Jopa naisen aviomies luuli, että kyseessä on Katie itse.

Lopulta Katie otti yhteyttä Atlantassa asuvaan 23-vuotiaaseen Paulaan. Kaksoisolentojen tapaaminen ikuistettiin Twin Strangers -järjestön videolle. Naisten samankaltaisuudet eivät lopu ulkonäköön, vaan kummallakin on samanlainen pukeutumistyyli ja kiinnostuksen kohteet.

Samankaltaisuuksistaan huolimatta naiset eivät todennäköisesti ole sukua toisilleen. The Sun -lehden mukaan Paulan suku on Romaniasta, kun taas Katien perhe on kotoisin Connecticutista.