Nainen tykkäsi Facebook-sivusta – kammottavat seuraukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa ihmisten väliset erimielisyydet voivat äityä nopeasti vakaviksikin riidoiksi. Toisen mielipiteestä pystyy ottamaan helposti myös selvää henkilön tykkäämien sivustojen perusteella. Eräs nainen oli saanut Facebook-kaverinsa niin vihaiseksi tykkäämänsä sivun perusteella, että tämä lähetti naiselle kammottavan yllätyksen.

Nainen oli eräänä päivänä saanut kuistilleen lähetyksen, jonka sisällä oli ollut puistattava yllätys vihaisen viestin kera. Nainen oli avannut portailla olevan laatikon, jonka sisältä paljastui suuri sian pää ja kaksi kuollutta rottaa.

Laatikon sisällä oli myös Express-sivuston mukaan ollut viesti, jossa naista oli kehotettu lopettamaan erään Facebook-sivuston tykkääminen. Nainen oli tykännyt Facebook-sivusta, joka vastusti erään asuinalueen rakentamista. Ilmeisesti lähetyksen tehnyt henkilö ei pidä kyseisen sivun kannattamisesta.