Nyt voit antaa kissalle rakkautta kielelläsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat puhdistavat itseään lipomalla turkkia omalla kielellään. Ihmisten halutessa pestä kissaansa se tapahtuu yleensä suihkussa, mikä ei useimmissa tapauksissa ole kissojen mieleen. Nyt kissan turkin puhdistamiseen on keksitty uusi keino, joka mahdollistaa sen, että ihminen voi nuolla kissan turkin puhtaaksi.

Licki Brush on uudenlainen harja, jonka avulla ihminen pystyy nuolemaan kissan turkin puhtaaksi. Harjan kahvaosasta otetaan suulla kiinni, minkä jälkeen suuren kielen mallinen harjaosa roikkuu suusta alaspäin aivan kuten iso kieli.

Harjan avulla ihminen voi halutessaan nuolla kissan turkin puhtaaksi ylimääräisistä karvoista. Licki Brush -uutuustuotteen verkkosivut ovat yhä rakenteilla, minkä lisäksi yritys on julkaisemassa tuotteelle rahankeräyssivuston Kickstarter-sivustolle.