Staran ja K-Systemin Party XPRS -bileristeily loppuunmyyty – kilpailu yhä käynnissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään energisin elektronisen musiikin bileristeily, Staran ja K-Systemin järjestämä Party XPRS, nostaa ankkurin jälleen ensi lauantaina 21. toukokuuta. Itämeren aalloilla MS Viking XPRS -aluksella esiintyvät tällä kertaa K-System, Joonas Hahmo, Tom Fall ja Max Millian.

Bileristeily on loppuunmyyty jo ennakkoon, mutta käynnissä on kuitenkin vielä kilpailu, jonka palkintona on kahden hengen hytti bileristeilylle. Kilpailu on käynnissä tapahtuman Facebook-sivulla ja voittaja julkistetaan perjantaina 20. toukokuuta. Laiva irtoaa satamasta lauantaina kello 21.30 ja palaa satamaan taas seuraavana aamupäivänä.

Risteilyllä esiintyvä K-System julkaisi juuri uuden Calling-singlensä. Joonas Hahmon kappaleet pyörivät tiheään tahtiin maailman suosituimpien DJ:den kuten Armin van Buurenin, Tieston sekä Calvin Harrisin levylautasilla. Tom Fall levyttää Armin Van Buurenin luotsaamalle Armada-levymerkille. Max Millian levyttää brittiläiselle Infrasonics-levymerkille.

Lisätietoja Party XPRS -tapahtumasta Facebook-sivuilla.