Pikkulapsen nukuttaminen – ei mikään helppo projekti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten mielestä tylsin ja vastenmielisin hetki päivästä tuntuisi olevan se kun heidän täytyy mennä nukkumaan. Tämän vuoksi iltaisin virtaa täynnä olevia lapsia voikin olla haasteellista saada rauhoittumaan ja menemään nukkumaan.

BabyLeague on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon isän ja Amelia-tyttären käymästä taistelusta. Isä haluaisi saada tyttärensä sänkyynsä nukkumaan, mutta Amelia on sitä mieltä, että hänen nukkumaanmenoaikansa ei ole vielä koittanut.

Isä yrittää ensin lahjoa ja kiristää pikkuista, mutta siihen kolmevuotias Amelia ilmoittaa olevansa jo aivan liian vanha ja viisas. Lopulta tyttö huijaa isänsä lupaamaan hänelle lukemattoman määrän iltasatuja, joita lukiessa pelkästään isä väsyy.