Seksin lopettamisella ikäviä terveysvaikutuksia

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monesti puhutaan siitä mitä keholle alkaa tapahtumaan kun ihminen lopettaa alkoholin juomisen tai vaikkapa tupakan polttamisen. Nyt Elite Daily on kuitenkin uudella videollaan pureutunut siihen mitä keholle alkaa tapahtumaan, kun ihminen lopettaa seksin harrastamisen.

Seksillä on monia terveyshyötyjä, minkä vuoksi sen lopettaminen alkaa vaikuttamaan negatiivisesti kehoon. Seksistä taukoa pitäneet miehet voivat alkaa kokemaan vaikeuksia erektion ja orgasmin saamisessa, minkä lisäksi naiset saattavat alkaa tarvitsemaan ylimääräisiä kostuttimia voiteiden ja liukasteiden muodossa.

Seksin puuttuminen alentaa ihmisen itsetuntoa ja vähentää aivojen tehokkuutta. Myös virtsan pidättelemisestä tulee vaikeampaa kun aiemmin seksin aikana saatu lantionpohjalihasten treenaaminen on yllättäin loppunut kokonaan.