StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Laax, Sveitsi

Alpeilla Matkailu Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara tapasi äskettäin Ruka Spring Break -tapahtumassa Suomen kuumimpiin lumilautatähtiin lukeutuvat nuoret naiset. Kolmikko Kristiina Nyman, Kristiina Nisula ja Merika Enne kertoi, että tällä hetkellä Euroopan kuumin lumilautailukohde on Sveitsissä sijaitseva Laax.

Nyt kohde nähdään StaraTV:n esittelyssä. Zurichistä reilun kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Laax on edelleen kovassa nousussa oleva lumilautailijoiden paratiisi. Vuosittain alppikylässä järjestetään lumilautailun, SkiCrossin ja alppihiihdon arvostettuja kisoja.

Lisäksi monet kuuluisat maailmantähdet saapuvat Laaxiin keikkailemaan ja nauttimaan aidoista sveitsiläisistä ruokaherkuista ja rinteitä. Kolmesta kylästä koostuvalla alueella asuu vakituisesti noin 1.500 ihmistä.