Frendit-tähti kiisti kauneusleikkaukset – kuvat osoittavat muuta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjan tähtinäyttelijä Courteney Cox ilmoitti taannoin, että hän aikoo vanheta arvokkaasti. Vaikka viisikymppinen kaunotar ei aio luopua Botox-hoidoista on hän kertonut, ettei hän aio mennä kauneusleikkauksiin. Nyt tuoreet paparazzikuvat ovat kuitenkin aiheuttaneet kovasti ihmetystä.

Eilen Courteney Cox kuvattiin The Grosvenor House -hotellissa Lontoossa, jossa hän oli osallistumassa Ivor Novello Music Awards -palkintogaalaan. Kuvien perusteella on nyt vedetty monenlaisia päätelmiä siitä onko Cox turvautunut muihinkin operaatioihin kuin kasvojen muokkaamiseen Botoxilla.

Näyttelijätär kertoi taannoin Metro-lehdelle päättäneensä luopua turhamaisista ulkonäköpaineista. Nainen kertoi, ettei häntä haittaa näyttää 20 vuotta vanhemmalta kuin hänen kihlattunsa Johnny McDaid. Näyttelijätär myönsi, että idea arvokkaasti vanhenemisesta tuli alunperin Johnnylta. Courteney aikoo pitää huoltaan ulkonäöstään säännöllisen liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash