Farrah Abrahamin kurvit veivät huomion julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV:n esittämästä Teen Mom -televisiosarjasta julkisuuteen singahtanut realitytähti Farrah Abraham ruotii kovin sanoin muita julkisuuden henkilöä. Taannoin hänen arvostelunsa alle joutui Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelman tunnettu perhe. Nyt neitokainen on kuvattu julkkisbileissä.

Eilen julkkisäiti ikuistettiin OK!-lehden So Sexy LA 2016 -tapahtumassa, joka järjestettiin Los Angelesin Mondrian-hotellin maineikkaassa Skybarissa. Farrah oli sonnustautunut antavaan keltaiseen asuun, joka nosti hänen massiiviset silikonirintansa pääosaan.

MTV-kanavan realitysarjaa tähdittänyt teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran

Splash
Splash

Splash
Splash
Splash
Splash

Splash
Splash
rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.