Seksijuhlien karmaiseva trendi – HIV-seksiruletissa yhdellä on tartunta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Salaisista seksijuhlista ja orgioista uutisoidaan yleensä vain silloin kun niissä tapahtuu jotakin sellaista, mikä on saatettu virkavallan tietoisuuteen. Nyt Barcelonassa on alettu järjestämään vaarallisia orgioita, joissa juhlijat voivat saada HIV-tartunnan.

Barcelonan lääkärit ovat huolissaan siitä, että ihmiset eivät enää pelkää HIV-tartuntaa tai pidä sen saamista vakavana asiana. Lääkärit ovat saaneet kuulla ihmisten järjestävän isoja seksijuhlia, joiden teemana on HIV-ruletti. Jollain juhlijoista on tartunta eikä kukaan voi tietää keneen se juhlien jälkeen tarttuu, Metro uutisoi.

Lääkärit ovat aiemmin kuulleet Metro-lehden mukaan seksijuhlista, joissa kaikilla on HIV-tartunta ja ihmiset harrastavat keskenään suojaamatonta seksiä. Uuden HIV-ruletin viehätys tuntuu olevan kuitenkin jännityksessä, joka mahdollisesta tartunnan saamisesta juhlijoille tulee.