Tätä herkkua syövät miehet saavat naiset sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

On olemassa monia ruokia ja juomia, joita pidetään seksikkäinä. Esimerkiksi suklaa, punaviini, kuohuviini, mansikat ja osterit ovat yleisesti sellaisia, joiden nauttiminen koetaan välillä aistikkaana. Erään Instagram-tilin mukaan myös hummuksen syöminen on seksikästä.

Instagramissa on lähtenyt nousemaan hotdudesandhummus-niminen käyttäjätili, joka pursuaa siis nimensä mukaisesti kuvia hyvännäköisistä miehistä, jotka syövät hummusta. Kesäiset kuvat, joissa komeat miehet syövät hummusta aurinkoisessa ulkoilmassa vetoavat varmasti naiskatsojiin.

Aiemmin naiset hullaantuivat Instagramissa seuraamaan tiliä, jonne julkaistiin kuvia komeista miehistä, jotka joivat punaviiniä. Kesäiset hummuskuvat tuovat kepeää vaihtelua ja esittelevät pääasiassa israelilaista mieskomeutta kikhernetahnan äärellä.