Isac Elliot esiintyy miljoonille Today Show -ohjelmassa: ”Vähän on perhosia mahassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

15-vuotias suomalainen teinipoppari Isac Elliot esiintyy ensimmäisenä suomalaisartistina NBC-kanavan legendaarisessa Today Show -ohjelmassa. Suosikkiohjelmalla on noin viisi miljoonaa katsojaa. Isac esittää ohjelmassa uuden What About Me -kappaleensa, joka on maistiainen kesäkuussa julkaistavalta EP-levyltä.

The Today Show -ohjelmaa on lähetetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1952 lähtien. Jokainen lähetys kerää keskimäärin noin viisi miljoonaa katsojaa, ja ohjelma lähetetään suorana jokaisena viikonpäivänä New Yorkin Rockefeller Plazalla sijaitsevalta NBC-studiolta. Ohjelmassa ovat viime aikoina esiintyneet muun muassa Coldplay, Meghan Trainor, Alicia Keys, Celine Dion ja lukuisat muut maailmantähdet.

Isacin pääsy ohjelmaan varmistui, kun huippusuosittu Z100-radiokanavan tähtijuontaja Elvis Duran näki Elliotin esiintymässä Los Angelesissa. Duran vaikuttui esityksestä ja Elliotin kyvyistä siinä määrin, että päätti nostaa Isacin Z100-kanavan kuukauden artistiksi. Today Show’n ja Duranin Z100 -kanavan yhteistyön johdosta jokainen kuukauden artisti esitellään amerikkalaisyleisölle ensin The Today Show’n kautta.

– On todella mahtavaa että mun ura jenkkiyleisön edessä starttaa näin isosti. En olisi ikinä uskonut että yksi akkariveto iHeartRadion showcase-tapahtumassa Los Angelesissa johtaisi tällaisiin juttuihin. Olen katsonut netistä muiden artistien esityksiä Today Show’ssa ja pakko sanoa, että vähän on perhosia mahassa. Kyseessä on kuitenkin niin iso ja legendaarinen ohjelma, Isac Elliot kertoo tunnelmistaan juuri ennen New Yorkiin matkustamista.