Jonotetaan sitä muuallakin – Las Vegasin IKEA:n avajaisia jonotettiin päiväkausia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa halpakauppojen avajaiset ja ilmaiset ämpärit ovat saaneet perinteisesti liikkeelle valtavat ihmismassat, jotka seisovat jopa tuntikausia pitkissä jonoissa kauppojen ulkopuolella. Moni häpeää tätä suomalaista ilmiötä, mutta todellisuudessa vastaavaa tapahtuu joka puolella maailmaa.

Nyt esimerkkinä nähdään yhdysvaltalainen tapaus, jossa tuhannet ihmiset jonottivat Las Vegasiin avatun IKEA-kaupan avajaisissa. Kaiken lisäksi jonotus meni pidemmälle kuin Suomessa, koska osa ihmisistä asui päiväkausien ajan autoissaan kaupan parkkipaikalla.

Lea Vegasin IKEA on tuttuun tapaan pitkälti samanlainen kuin muuallakin maailmassa. Tavaratalossa on muun muassa 450-paikkainen ravintola, joka myy aamiaista yhden dollarin hintaan. IKEA-kaupan odotetaan piristävän merkittävästi Etelä-Nevadan laman kourissa kituvaa liiketoimintaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash