Koiranpennuilla hauska ruokailutyyli – pyörivät kuin potkuri

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Romaniassa asuvalla Vértes Szabolcsilla on dobermannirotuinen koira, joka sai seitsemän pentua. Omistajat ovat hankkineet pennuille yhteisen isomman ruokakulhon ja huomanneet, että pennut alkoivat syömään kulhosta pyörimällä.

Kun omistajat laskevat ruokakulhon maahan, pennut tulevat sen luokse välittömästi ruokailemaan. Pennut alkavat kiertämään pyöreää ruokakulhoa laskettuaan kuononsa koiranruokaan. Pikkuiset dobermannit hotkivat ruokaa suuhunsa kävellen samalla hauskasti kehää kulhon ympärillä.

Koirista muodostuva kehä näyttää huvittavalta, sillä jokainen koira pyörii ruokakulhoa ympäri samaan tahtiin. Koirien ruokailutyyli näyttää hauskalta, mutta saisi varmasti melko nopeasti heikompien päät pyörälle.