Mies, näin tyydytät naisen sormillasi oikein – hedelmistä mallia

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa naisista rakastaa käsillä hyväilemistä, mikäli se tehdään oikein. Nainen voi saada orgasmeja sekä klitorista hyväilemällä että penetraation avulla. Nyt videolla havainnoillistetaan hedelmiä apuna käyttäen, kuinka naista voi tyydyttää sormilla.

Naisia voi tyydyttää yhdynnän lisäksi myös suulla tai sormilla. Vaikka seksivälineet tuovat upeaa lisämaustetta parin seksielämään, saattaa miehen sormet toimia vieläkin parempana apuna makuuhuonetunnelman kiihottamisessa. Simple Pickup -You-Tube-kanava näyttää erittäin yksityiskohtaisesti, mitä ja miten sormilla pitää tehdä.

Sisälle ei saa mennä ennen kuin nainen on valmis – virheliike saattaa jopa latistaa tunnelman. Videolla esitettävät liikkeet kertovat tärkeimmän ja hedelmät sopivat tehtävään erinomaisesti. Toisin sanoen hedelmillä voi harjoitella terveystiedon tunneilla muitakin seksiin liittyviä asioita kuin kondomin pukemista.