Näin farkuista tehdään kuluneen näköiset – jo tehtaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuri osa vaatekaupoissa myytävistä farkuista on jo valmiiksi hieman kuluneen näköisiä. Carson Nicelyn tuore video tarjoilee mielenkiintoisen kurkistuksen siihen, minkälaisen prosessin farkut läpikäyvät tehtaalla ennen kauppoihin päätymistä.

Uusien vaatteiden tekeminen kuluneen näköiseksi ei ole aivan yksinkertaista, vaan valmistajilla on siihen käytössään monenlaisia keinoja. Farkkujä muun muassa pestään kivien kera, kankaita käsitellään hiomakoneilla ja niiden pinnalle suihkutetaan spraymaalia.

Mikäli kaupasta ostetut farkut eivät ole vielä tarpeeksi kuluneen näköiset, voi asiaa tietenkin aina edesauttaa itse. Ohjeet tähän löytyvät Staran aiemmin tässä kuussa julkaisemasta Näin teet trendifarkut kätevästi itse -uutisesta.