Näin teet trendifarkut kätevästi itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joka kesä trendikkäiden vaatekappaleiden joukkoon kuuluu huolettomat farkut, jotka ovat juuri oikeista kohdista kuluneet ja risaiset. Rikkinäiset farkut maksavat uusina yleensä enemmän kuin ehjät housut, minkä vuoksi farkut kannattaakin kuluttaa itse.

Cosmopolitan on julkaissut hyödyllisen videon, jossa anetaan hyvät vihjeet trendifarkkujen tekemiseen. Aluksi farkut kannattaa kastella haluamistaan paikoista vedellä, jonka sekaan on laitettu valkaisuainetta. Tämän jälkeen farkkuja voi alkaa repimään ja rikkomaan.

Farkkuihin voi tehdä kulutuksia karvanajoterillä, hiomapaperilla, saksilla, pinseteillä ja neuloilla. Karvanajoterillä pystyy kuluttamaan sepaluksen, taskujen sekä vyölenkkien saumat. Isompia reikiä farkkuihin saa leikattua saksilla, minkä jälkeen aukoista kannattaa tehdä epäsiistimmät repimällä niitä pinseteillä.