Napapiirin sankarit -elokuva tarjoaa kesätöitä: ”Verta, hikeä ja naurunkyyneleitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Napapiirin sankarit 3 -elokuva nähdään elokuvateattereissa syksyllä 2017, ja elokuva kuvataan tulevana kesänä Lapissa ja Kainuussa. Elokuvan fanien iloksi kuvauksista tuotetaan kulissien takaista materiaalia Napis3.fi -verkkosivustolle.

Tällä hetkellä tuotantotiimi on rakentamassa kuvausaikatauluja ja kokoamassa kuvaustiimiä, johon etsitään myös social media ja making of -vastaavaa.

– Nyt tekeillä oleva elokuvasarjan kolmas osa päättää trilogian, ja luvassa on enemmän verta, hikeä ja naurunkyyneleitä kuin koskaan aiemmin. Haluamme laajentaa Napapiirin sankarien maailmaa myös elokuvien ulkopuolelle. Tässä työssä merkittävä rooli on sosiaalisen median vastuuhenkilöllä, jota haemme yhteistyössä Clear Channelin kanssa. Haussa on Suomen paras ihminen tähän tehtävään, elokuvan tuottaja Jarkko Hentula linjaa.

Social media ja making of -vastaavan paikkaa voi hakea videolla 1.6.2016 asti osoitteessa www.napis3.fi. Napapiirin sankarit 3 -elokuvan käsikirjoittaa edellisten osien tapaan Pekko Pesonen. Elokuvan sivustolla kerrotaan, että valituksi tulevan hakijan kannattaa varata ainakin ”omat ohvit mukhaan”.

– Tämä on epäilemättä unelmien kesätyö, jos on masokisti. En tiedä kuka muu voisi nauttia pahimmasta mäkäräisajasta tunturissa näiden kahjojen kanssa. Hommaan tarvitaan erittäin vahvaa huumorintajua, Pesonen nauraa.