Pizzauutuus kuin miesten unelma – pizzataikinassa olutta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lämmin pizza ja kylmä olut ovat tunnetusti lyömätön yhdistelmä ruokapöydässä. Hieman erikoisemmalta idealta saattaa sen sijaan kuulostaa olutta sisältävä pizza. Pizza Hut -ravintolaketju on lanseerannut Iso-Britanniassa pizzan, jonka taikinan valmistukseen on käytetty pienpanimo-olutta.

Olutpizzaa tarjoillaan kahdella eri maulla ketjun Lontoon Finchley Lidon liikkeessä tämän viikon perjantaina. Tarjolla on oluttaikinasta valmistettua Steak Feast ja American Hot -pizzaa.

Tilatakseen erikoisherkkua asiakkaan täytyy kertoa myyjälle taikasanat ”I like it hop”. Mikäli kokeilu osoittautuu menestykseksi, tullaan oluttaikinasta tehtyä pizzaa näkemään todennäköisesti myös muissa Iso-Britannian Pizza Hut -ravintoloissa.

– Tiedämme, että monille asiakkaille mikään ei voita pizzasta nauttimista kylmän oluen kanssa. Ajattelimme tämän olevan täydellinen makuyhdistelmä, Pizza Hutin markkinointipäällikkä Kath Austin kuvailee Mirror-lehdelle.