Trampoliini peitettiin 1 500 vesi-ilmapallolla – sitten poika hyppäsi sekaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suurella ylinopeudella kuvatut videot voivat olla todella lumoavaa katseltavaa kun nopea liike saadaan muuttumaan paljon hitaammaksi ja yksityiskohtaisemmaksi. Nyt Mark Rober päätti viihdyttää sisarenlapsiaan täyttämällä suuren määrän vesi-ilmapalloja ja kuvaamalla niiden pomppimista trampoliinilla.

Mark Rober haluaa olla sisarenlapsien suosikkisetä, minkä vuoksi hän päätti viihdyttää lapsia kuvaamalla vesi-ilmapallojen pomppimista. Rober täytti lasten kanssa 1.500 vesi-ilmapalloa, joiden joukossa oli sekä pieniä että valtavan kokoisia vesi-ilmapalloja.

Täyttämisen jälkeen kaikki vesi-ilmapallot laitettiin suuren trampoliinin keskelle. Kun lapset alkavat hyppimään trampoliinin reunalla keskellä olevat vesi-ilmapallot alkavat pomppimaan ja luovat hidastettuna lumoavan pallomeren.