Miljoonat pikkutytöt järkyttyivät – Harry Styles leikkasi hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tunnetuksi tullut poppari Harry Styles oli pitkää tunnettu pitkistä luonnonkiharista hiuksistaan. Miehen hiukset olivat ihmisten mielestä niin täydelliset, että Deezer-musiikkipalvelun tekemän selvityksen mukaan täydellisellä miespopparilla tulisi olla juuri Stylesin pitkät kutrit.

Harry Styles kuitenkin järkytti faninsa viikko sitten julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän pitelee tummaa hiuksista palmikoitua lettiä kädessään. Kuva vihjaa miehen leikanneen hiuksensa, mutta Styles ei ole raportoinut lopputuloksesta uutta kuvaa vielä viikonkaan jälkeen. Nyt mies on kuitenkin viimein jäänyt paparazzin kynsiin.

Kuvaaja onnistui aidan takaa nappaamaan Harry Stylesista viimein otoksen, jossa miehen lyhyet hiukset näkyvät edes osittain. Ilmeisesti poppari ei ole ollut niihin täysin tyytyväinen, koska hän on pitänyt lyhyitä hiuksiaan piilossa ja ollut julkaisematta itsestään kuvia uusilla hiuksillaan.

Whoops. #Littleprincesstrust

Kuva, jonka @harrystyles julkaisi