Jessica Hart keikisteli pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Tähti on sittemmin jatkanut menestyksekästä uraansa mallina, ja hän on ollut viime aikoina tuttu näky viihdeuutisissa.

Eilen Jessica kuvattiin Cannesissa, jossa hän osallistuu maineikkaisiin Cannesin elokuvajuhliin. Tapahtuman tiimellyksessä hänellä oli myös aikaa pulahtaa Välimeren aaltoihin pienissä binikineissä.

Jessica Hart deittaili taannoin kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash