Khloe Kardashian: ”Näin pidät parisuhteen seksikkäänä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on vasta 31-vuotias, mutta ikäisekseen hän on ehtinyt kokemaan jo melko monta pitkäaikaista parisuhdetta ja avioliitonkin. Khloe kertoi Cosmopolitan-lehden mukaan parhaimmat vinkkinsä siihen miten parisuhteessa pystyy pitämään kipinän yllä.

Khloe paljasti miten hän pitää parisuhteensa aina seksikkäinä ja hauskoina. Nainen kertoi, että hän on omien suhteidensa aikana huomannut, että yksi asia toimii kipinän ylläpitämisessä paremmin kuin muut. Khloe kehottaa ihmisiä treffailemaan omaa kumppaniaan säännöllisesti.

Parisuhteen arkipäiväistyessä oman kumppanin treffaileminen saattaa välillä unohtua. Treffien ei tarvitse olla kalliit vaan jo yhdessä elokuvissa ja syömässä käyminen piristävät suhdetta huomattavasti. Khloe painottaa, että yhteinen ajanvietto on tärkeintä, minkä vuoksi kannattaa käydä myös yhdessä ruokaostoksilla ja urheilemassa.