Liikennekameraan ilmestyi outo näky – hurjasteleva sinitiainen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä liikennettä valvovat kamerat onnistuvat tallentamaan hauskoja ja yllättäviä tilanteita. Tällä kerralla huvitusta on aiheuttanut Northamptonin lähellä sijaitsevalla moottoritiellä taltioitu kuva sinitiaisesta, joka näyttäisi lentävän hurjaa vauhtia kohti kameraa.

Sinitiainen jäi moottoritietä kuvaavaan kameraan The Telegraph-lehden mukaan Northamptonshiressa, minkä jälkeen kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa. Paul Watts -niminen ekologi jakoi kuvan Twitter-tilillään ja varoitti ihmisiä valtavasta moottoritiellä hurjastelevasta sinitiaisestia.

Twiitti oli ihmisten mielestä niin huvittava, että se lähti heti leviämään sosiaalisessa mediassa. Kuva näyttää kieltämättä siltä, että lintu lentäisi suurta ylinopeutta autojen yllä tallentuessaan todella virtaviivaisena kameraan, mikä saa linnun näyttämään siltä kuin se syöksyisi.