Uusi MacGyver suututtaa faneja: ”Kuka teki Hansonista MacGyverin?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älynsä ja kekseliäisyytensä avulla tiukoista tilanteista selviävä Ihmemies MacGyver on tekemässä paluuta ruutuun. Richard Dean Andersonin sijaan Angus MacGyverin roolissa nähdään nyt nuorempi tähti, 25-vuotias Lucas Till.

Uudessa MacGyver-sarjassa terroristien vangiksi joutunut nimikkohahmo onnistuu pakenemaan kaappaajiaan nokkeluutensa ansiosta. Mies värvätään salaiseksi agentiksi katastrofien ehkäisemistä pyrkivään salaiseen järjestöön. CBS-kanavan MacGyver-sarjan ensimmäinen traileri on nyt katsottavissa Youtubessa.

Traileri tulee epäilemättä jakamaan runsaasti mielipiteitä sosiaalisessa mediassa, etenkin edeltäjäänsä huomattavasti nuoremman pääosan esittäjän vuoksi. Tähän mennessä ainakin sosiaalisessa mediassa annetut palautteet ovat lähes yksinomaan negatiivisia. Häntä on verrattu jopa Hanson-veljessarjaan.