Maailman surkein postinjakaja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Billy Tang -niminen mies oli kotona odottelemassa postista pakettia saapuvaksi. Kun Tang oli kuullut aamulla pihalta auton ääntä ja katsonut ulos ikkunasta hän oli ajatellut, että postinjakaja on tuomassa hänen pakettiaan. Paketin sijaan miehelle jätettiin Mirror-lehden mukaan kuitenkin vain pieni pala paperia ulko-oven luo.

Tang oli yllättynyt huomatessaan, että auto oli vain ajanut tiehensä ilman, että kukaan oli soittanut hänen ovikelloaan. Kun hän oli mennyt ovelle hän oli huomannut, että postinjakaja oli jättänyt miehelle vain pakettikortin, jonka mukaan Tang ei olisi ollut kotona miehen yrittäessä tehdä toimitusta.

Postinjakajan tulisi olla sen verran sosiaalinen, että hän pystyy tekemään työnsä eli toimittamaan paketin. Kuitenkin yllättävän monelle on käynyt niin, että toimitusta tehnyt postimies ei ole edes soittanut ovikelloa vaan sujauttanut pakettikortin ovesta ja jatkanut vikkelästi matkaansa.