Sokea kana sai koirasta ja kissasta bestikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebekah Cummings sai isoisältään kananmunan kun isoisä halusi nähdä saisiko nuori nainen sitä kuoriutumaan. Muna kuoriutui ja sen sisältä ilmestyi erityinen tipu, joka sai nimekseen Mumble. Mumble syntyi ilman silmiä eikä Cummings osannut edes aavistaa miten iso osa pienellä tipulla tulisi hänen elämässään olemaan.

Kaikki kehottivat The Dodo -sivuston mukaan naista lopettamaan sokeana syntyneen tipun, koska se voisi kuolla minä hetkenä hyvänsä. Cummings rakastaa eläimiä koko sydämestään, minkä vuoksi hän ei voinut lopettaa sitä. Cummings päätti yrittää kasvattaa sokeasta tipusta kanaa, ja yllätyksekseen myös onnistui siinä.

Mumble on nyt vuoden ikäinen kana, joka elää niin onnellista elämää kuin se suinkin voisi. Mumble on jatkuvasti muiden lemmikkien ympäröimä ja sekä perheen kissat että koirat rakastavat sokeaa Mumblea, jonka viereen kaikki mielellään käpertyvät päiväunille.