Teini yritti hienoa koripallotemppua kameralle – meni pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet rakastavat näyttävien urheilutemppujen seuraamista, mutta vielä viihdyttävämpää on katsella ihmisten epäonnistuvan yrityksissään toteuttaa niitä. Nyt nettihitiksi on noussut amerikkalaisteinin pieleen mennyt koripallotemppu.

Twitter-käyttäjä Joel Dillisin jakamalla videolla Cullen Melton -niminen nuori mies yrittää heittää kameran edessä näyttävää koria. Heitettyään pallon hän kääntyy itsevarmasti kameraa kohti.

Pallo ei suinkaan lennä koriin, vaan ponnahtaa sen takana olevasta levystä takaisin Cullenia kohti. Juuri kun teini on kääntymässä koria kohti, pallo osuu suoraan hänen kasvoilleen.

Cullenille ei näytä käyvän onnettomuudessa pahasti. Nuorukainen voinee tässä tapauksessa olla kiitollinen mokastaan, sillä video on kohonnut Twitterissä todelliseksi somehitiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat