TV-toimittaja ulosti nurmikolle juttukeikalla – poliisit pidättivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorissa lähetyksissä voi tunnetusti sattua lähes mitä tahansa, ja kaikki välittyy suoraan katsojille ja kuulijoille sensuroimattomana. Nyt tunnettu KPHO-kanavan toimittaja Jonathan Lowe on pidätetty sivullisen ihmisen pihamaalle ulostamisesta juttukeikalla.

Lowe oli Arizonan Phoenixissä tekemässä uutisjuttua rikoksesta epäillystä henkilöstä tämän kodin edustalla, kun hänen vatsansa alkoi möyriä. Sen jälkeen mies suuntasi nurmikolle, jonne hän teki kakkostarpeensa. Asukas soitti poliisit paikalle. Nainen kertoi, että hän olisi voinut antaa toimittajan käyttää vessaa, jos tämä olisi sitä pyytänyt.

Poliisit pidättivät Lowen paikan päältä. Hän kertoi viranomaisille tunteneensa olonsa todella huonoksi jo jonkin aikaa. Nyt häntä odottaa syyte julkisesta ulostamisesta, josta maksimituomio on kuusi kuukautta vankilassa. Mies voi kuitenkin selvitä sakoilla.