Tyttö kasvattanut hiuksiaan 13 vuotta – upea näky!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten kauneusrutiineihin kuuluu yleensä säännölliset kampaamokäynnit. Yksi nainen on kuitenkin pysytellyt kaukana parturikampaamoista jo viimeisen 13 vuoden ajan halutessaan kasvattaa itselleen niin pitkät hiukset kuin mahdollista.

Venäläinen Dashik Gubanova Freckle pitää Instagramissa suosittua tiliä, jota seuraa jo yli 107.000 ihmistä. Nainen on lumonnut katsojat pitkillä hiuksillaan, joiden kuvia ihmiset tuntuvat janoavan.

Freckle julkaisee kanavallaan kuvia, joissa nainen esittelee uskomattoman pitkiä hiuksiaan. Hiukset näyttävät todella elinvoimaisilta ja terveiltä, mikä onkin melko uskomatonta 13 vuotta vanhalta leikkaamattomalta latvalta. Naisen tavoitteena on Daily Mail -lehden mukaan kasvattaa hiukset niin pitkiksi, että ne koskettavat hänen varpaitaan.

водопад) #длинныеволосы #оченьдлинныеволосы #растиКосаДоПят #рапунцель #Дашик

Video, jonka Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat