Uutuusranneke antaa tuhlaajalle sähköiskun

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pavlok-niminen ranneke lupaa auttaa henkilöä lopettamaan kaikki huonot tavat pienten sähköiskujen avulla. Vuonna 2014 rannekkeen pystyi asentaa antamaan sähköiskuja jos henkilö ei mennyt kuntosalille, nukkui liian myöhään tai oli liian paljon Facebookissa. Nykyään rannekkeella pystyy estämään myös tuhlaamisen.

Pavlok-ranneke toimii yhdessä älypuhelimen kanssa. Käyttäjän tulee ilmoittaa käyttöraja, jota ei halua pankkikorttia höylätessään ylittää. Kun raja on ylittymässä ostosta tehdessä ranneke antaa henkilölle sähköiskun ranteeseen.

Rannekkeen pystyy vaihtoehtoisesti synkronoimaan The Telegraph -sivuston mukaan Googlen Nest-järjestelmän kanssa. Kun tietty tuhlaussumma ylittyy, Googlen ohjelma vähentää asunnon lämmitystä, minkä ansiosta henkilö säästää saman summan lämmityskustannuksissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat