Liziane Gutierrez palautti neitsyytensä – immenkalvo takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia maita, joissa esiaviollinen seksi katsotaan erittäin huonoksi asiaksi. Näillä alueilla neitsyyden palautus, eli käytännössä immenkalvon rakentaminen uudelleen, on muodostunut yleiseksi kirurgiseksi operaatioksi. Nyt näin on tehnyt myös Liziane Gutierrez.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Nyt Liziane on kertonut olevansa sairaalassa, koska hän halusi palauttaa neitsyytensä.

Aiemminkin useissa kauneusleikkauksissa käynyt mallikaunotar julkaisi myös kuvia itsestään makaamassa sairaalapedillä. Hänelle on operoitu muun muassa nenä, rinnat ja tehty rasvaimu alapään alueelle. Nyt tehtiin myös immenkalvon palautus.

Splash
Splash