Ariana Grande avautui Selenan ja Justinin suhteesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias Ariana Grande saattaa olla kooltaan pieni nainen, mutta siroon pakkaukseen mahtuu kuitenkin paljon kärkkäitä mielipiteitä, räväkkää persoonaa ja ainutlaatuista lahjakkuutta. Grande on saanut paljon arvostusta omien laulunlahjojensa ansiosta, mutta on kuitenkin harmissaan siitä, että kaikkia naisia ei arvosteta samalla tavalla saavutuksista huolimatta.

Ariana Grande puhui feminismistä ja tasa-arvoisuudesta haastattelussaan Billboard-lehden kanssa. Naista harmittaa se, että monien laulajattarien päästessä uutisiin omien saavutuksiensa johdosta heihin kuitenkin viitataan aina tunnettujen julkkispoikaystävien entisinä tyttöystävinä.

Grande viittaa esimerkissään Selena Gomezia koskeviin uutisiin, jotka ovat saaneet popparin tuohtumaan. Grande kertoo Gomezin saaneen valtavasti menestystä viimeisien vuosien aikana omalla musiikillaan, mutta edelleen häneen viitataan Bieberin entisenä tyttöystävänä usemmin kuin naisen omalla nimellä.