Leffatähti joutui masturboimaan auton ratissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunnalla Kristen Bellillä ja Dax Shepardilla on kaksi lasta. Miehen mukaan heillä on jo kahden lapsen kanssa kädet täynnä, minkä vuoksi mies oli kauhistunut vaimon luullessa odottaneensa kolmatta lasta. Ennen kuin raskaustestiä oltiin edes ehditty suorittamaan Shepard oli jo matkalla vasektomiaan.

Vasektomiassa siemenjohtimet katkaistaan, minkä jälkeen mies ei voi enää perinteisin keinoin saattaa naista raskaaksi. Bell ei ollut tyytyväinen siitä, että mies oli tehnyt päätöksen hetken mielijohteesta yksin, mutta Shepard on sanojensa mukaan toiminnan mies.

Shepard kertoi Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa vieraillessaan, että hänen tuli toimenpiteen jälkeen toimittaa klinikalle vielä yksi spermanäyte. Miehelle oli tullut niin kiire, että liikenteen hidastuttua ruuhkan vuoksi Shepard oli joutunut masturboimaan mukiin auton ratissa matkalla klinikalle.