FBI paljasti naisten kuntotestinsä – läpäisisitkö sinä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

FBI:n piirissä työskentelevistä monilla on varmasti sellainen mielikuva, että henkilöiden tulee olla todella hyväkuntoisia päästäkseen agenteiksi. Nyt BuzzFeed antoi muutamalle naiselle mahdollisuuden kokeilla pääsisivätkö he läpi naisten FBI-kuntotestiä.

FBI:n vaatimassa kuntotestissä naisten tuli tehdä vatsalihakset töihin laittavia istumaannousuja, etunojapunnerruksia, nopeustesti ja juoksun kestävyystesti. Naiset yllättyivät itsekin siitä miten hyvin he pärjäsivät, minkä jälkeen he olivatkin sitä mieltä, että testi olisi voinut olla vielä hieman vaativampi.

Videolla näytetään taulukko, jonka mukaan suoritukset arvioidaan. Vatsalihaksia ja punnerruksia tulee tehdä aikaa vastaan niin monta toistoa kuin ehtii. Nopeus- ja kestävyystestissä matka tulee taittaa mahdollisimman lyhyessä ajassa. Hyväksytyssä suorituksessa jokaisesta osiosta tulee saada vähintään yksi piste, minkä lisäksi pisteiden yhteenlaskettu summa tulee olla yli 12.