Laiskiainen nimensä veroinen – nukahti syödessään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laiskiaiset ovat hauskalta näyttäviä nisäkkäitä, jotka liikkuvat hitaasti hullunkurinen ja onnellinen virne kasvoillaan. Laiskiaiset elävät hidasta elämäänsä suurimmaksi osaksi puussa, jossa niiden tehtävänä onkin vain syödä, nukkua ja tehdä lisää jälkikasvua.

Nyt videolla nähdään laiskaakin laiskempi laiskiainen, joka ei selviydy edes sille annetusta helposta tehtävästä. Pelastettu Rosie-niminen laiskiainen on nukahtanut kesken syömisen eikä edes naisen kuvaaminen tai lähellä puhuminen häiritse sitä.

Nainen on alkanut kuvaamaan huvittavaa näkyä, kun hän on nähnyt Rosie-laiskiaisen nukahtaneen kesken syömisen. Rosie on nukahtanut ateriastaan nautiskellen ruoka suussaan, mutta havahtuu kuitenkin naisen ääneen. Rosie vaivautuu vain hieman raottamaan silmiään, minkä jälkeen se jatkaa uniaan.