Meikkitrendi leviää – silmänrajaus kuplilla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nestemäisellä silmänrajausvärillä täydellisten kissasilmien piirtäminen on haastavaa. Väriä tulee olla eyeliner-sudissa juuri oikea määrä ja käden tulee olla todella vakaa, että jälki pysyy siistinä ja piirretty viiva tasaisena. Tähän on kuitenkin tulossa pieni muutos uuden meikkaustrendin ansiosta.

Nyt naiset ovat alkaneet maalaamaan silmän yläluomiin tehtyihin rajauksiin puolikkaita palloja. Bubble eyeliner -meikkaustyyli voi näyttää kesäiseltä ja hauskalta, mutta siinä voi olla aloittelevalle meikkaajalle vieläkin enemmän haastetta kuin suoran viivan piirtämisessä.

Pallorajauksen pienet puoliympyrät tulisi olla melko symmetrisiä ja tasaisia, että lopputulos näyttäisi kauniin pitsimäiseltä eikä vahingolta. Rajaukseen voi käyttää apuna myös kulmakynän korkkia, jonka pyöreän suuaukon kastaa silmänrajausväriin. Korkin reunalla pystyy painelemaan tasaisen kaarevia ääriviivoja luomiin, minkä jälkeen ne täytetään rajausvärillä.

@hudabeauty #vegas_nay #festival makeup @vegas_nay #anastasiabeverlyhills @anastasiabeverlyhills

Kuva, jonka Snapchat Jennygmakeup (@jennyg_makeup) julkaisi

Bubble eyeliner? Check out my new post on: ladyvigilante.wordpress.com

Kuva, jonka Christine (@ladyviblogs) julkaisi

#bubble liner#liner# makeup#bronzed @hudabeauty @vegas_nay link in bio!!!!! Link in bio!!!!! Link in bio!!!!!

Video, jonka Snapchat Jennygmakeup (@jennyg_makeup) julkaisi