Mies haluaa olla merenpoika: Käyttää tekopyrstöä aina uidessaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Melbournessa asusteleva Adam Valentine on pienestä pitäen haaveillut olevansa miespuolinen merenneito. 29-vuotias PR-konsultti on paljastanut, että hän on halunnut olla merenpoika siitä lähtien, kun hän näki Disneyn Pieni merenneito -elokuvan ensimmäistä kertaa.

Daily Mail -lehden mukaan mies kokee, että merenpoikana oleminen on hänen todellinen identiteettinsä. Adam on tekopyrstöineen tuttu näky Fitzroyn maauimaloissa. Adam on saanut lempinimen Gay merman of Melbourne.

Merenpojaksi kutsuminen vahvistaa Adamin mielestä hänen identiteettiään. Vaikka Valentine on onnellinen päivätyössään ja hän on onnistunut luomaan itselleen menestyksekkään uran, on merenpoikana oleminen hänestä tärkeämpää. Adam on oma itsensä merenpoikana.

Australialaismies on netin kautta tavannut useita ihmisiä, jotka ovat myös sisimmiltään merenneitoja ja -poikia. Miehen perhe, ystävät ja työkaverit ovat hyväksyneet Adamin sellaisena kun hän on eikä hänen tarvitse piilotella todellista identiteettiään keneltäkään. Australialaismies on päivisin PR-konsultti ja vapaa-aikanaan merenpoika.

Prince Eric? I don't even know him. ??

Kuva, jonka Adam Valentine (@adam86valentine) julkaisi

The only way to spend a 30+ day #DarlingItsBetterDownWhereItsWetter

Kuva, jonka Adam Valentine (@adam86valentine) julkaisi

Merry Christmas, land dwellers.

Kuva, jonka Adam Valentine (@adam86valentine) julkaisi