Muropaketista paljastui oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mustikat ovat tunnetusti luonnon terveyspommeja, sillä ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja jopa erilaisten sairauksien riskiä vähentäviä antosyaaneja. Valitettavasti erään Reddit-käyttäjän mustikka sisälsi jotain aivan muutakin.

Reddit-käyttäjä Bsegovia jakoi sivustolla kuvasarjan erikoisen näköisestä mustikasta. Kaupasta ostetussa pussissa ollut marja näyttää siltä, kuin hämähäkki olisi ehtinyt tehdä pesän sen sisään.

– Luonnollisesti poltin loput pussin sisällöstä, Bsegovia paljastaa.

Entiseksi mustikkafarmariksi itseään kuvaileva Reddit-käyttäjä Breathfresh vastasi viestiin. Hän väittää mustikan olevan täysin syömäkelpoinen ja normaalin makuinen. Breathfreshin mukaan hämähäkin pesä viittaa siihen, että marjat ovat tuoreita ja terveitä.

View post on imgur.com