Muropaketista paljastui oksettava yllätys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mustikat ovat tunnetusti luonnon terveyspommeja, sillä ne sisältävät runsaasti vitamiineja ja jopa erilaisten sairauksien riskiä vähentäviä antosyaaneja. Valitettavasti erään Reddit-käyttäjän mustikka sisälsi jotain aivan muutakin.

Reddit-käyttäjä Bsegovia jakoi sivustolla kuvasarjan erikoisen näköisestä mustikasta. Kaupasta ostetussa pussissa ollut marja näyttää siltä, kuin hämähäkki olisi ehtinyt tehdä pesän sen sisään.

– Luonnollisesti poltin loput pussin sisällöstä, Bsegovia paljastaa.

Entiseksi mustikkafarmariksi itseään kuvaileva Reddit-käyttäjä Breathfresh vastasi viestiin. Hän väittää mustikan olevan täysin syömäkelpoinen ja normaalin makuinen. Breathfreshin mukaan hämähäkin pesä viittaa siihen, että marjat ovat tuoreita ja terveitä.

View post on imgur.com

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat