Nämä rinnat olivat liian suuret kuntosalille – ja paita liian pieni

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rose Nickels oli mennyt Orleansissa sijaitsevalle Movati Athletic Club -kuntosalille, jonne hänellä on jäsenyys. Naisen nöyryytykseksi hänet oltiin kuitenkin nopeasti henkilökunnan toimesta käännytetty pois, koska hänellä oli hänen rintojensa kokoon nähden liian pieni paita.

Kuntosalin pukeutumissäännöissä lukee, että kuntosalille pitää pukeutua niin, että vaatteet eivät häiritse ketään tai paljasta liikaa. Naisella oli ollut yllään tavallinen tiukka urheilutoppi, jollaisia kuntosali oli pullollaan. Naispuolinen henkilökunta oli kuitenkin ohjannut Nickelsin ulos, koska hänellä oli ollut liian paljastavat vaatteet.

Matkalla ulos Nickels oli kääntynyt muiden treenaajien puoleen ja kysynyt heidän kommenttejaan. Ketään muita treenaajia naisen toppi ei ollut salilla haitannut kuin henkilökuntaa. Naisen ulos ohjanneet olivat sanoneet, että naisen ei ole soveliasta pitää yllään tiukkoja urheilutoppeja sen vuoksi, että hänellä on hänen vartalonsa kokoon nähden liian suuret rinnat.