Neljävuotias teki isälleen tatuoinnin – käteen punainen mansikka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalaisen tatuointiliikkeen omistaja on harjoitellut neljävuotiaan tyttärensä kanssa tatuoimista. Isä suostui lapsensa ensimmäiseksi koekaniiniksi, ja miehen käsivarteen muodostui pikkutaiteilijan tekemä mansikka. Uutinen on jakanut internetkansan riemuun ja raivoon.

Brad Bellomo on julkaissut Facebookissa suurta huomiota herättäneen kuvan. Kuvassa on hän ja neljävuotias Chloe-tytär. Kaksikko on harjoitellut aiemmin tatuointikoneen pitelemistä, mutta nyt oli tullut aika kokeilla tatuointia käytännössä. Neljävuotias pikkuartisti teki tatuointikoneella elämänsä ensimmäisen tatuoinnin isänsä käsivarteen.

Vihreällä ja punaisella värillä tehty mansikka näyttää lapsen piirtämältä marjalta, vaikka se ei olekaan tarkkaviivaisin luomus maan päällä. Kuva on ollut Facebookissa noin viikon ajan, ja siitä on tykännyt yli satatuhatta henkilöä. Kuva on saanut myös negatiivista palautetta, koska osa pitää tatuointeja rumina ja lapsen turvallisuutta uhattuna.

Last week I posted a picture of what looked like chloe tattooing me… There was no needle and it was more of a test to…

Posted by Bob- Tat on Wednesday, October 21, 2015