Outo ruokatrendi leviää New Yorkissa – luuydintä donitseissa!

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla leviää tasaisin väliajoin uusia ruokatrendejä, joista osa menee jo tavallisen käsityskyvyn ulkopuolelle. Erikoisuuden tavoittelu on usein päällimmäisenä motiivina varsinkin, kun kyseessä on niin sanottujen hipsteripiirien kehittämistä uutuuksista. Niin tälläkin kerralla.

Splash News nimittäin kertoo, että New Yorkissa on noussut trendiksi donitsit, joissa on mukana aitoa luuydintä. Erikoislaatuisen tuotteen kehittivät Manhattanilla sijaitsevat The Doughnut Project ja teurastamoliike Hudson & Charles. Luuydin-donitsi maksaa 5,25 dollaria.

Luudin on mukana donitsin kuorrutuksessa, johon se on sekoitettu mukaan yhdessä kerman, suklaan ja klementiinien kanssa. Tuotteen kehittäjien edustaja Troy Neal kertoo Luuydin-donitsin teeman olevan ”tiede kohtaa kulinarismin”. Näitä herkkuja tuskin tullaan koskaan Suomessa näkemään.

Splash
Splash