Penis-huulipunaa et käyttäisi julkisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sukupuolielinten malliset pikkutuhmat esineet myyvät melko hyvin. Niitä ostetaan yleensä huumorimielessä lahjaksi ja ne istuvat monien härskiin huumorintajuun. Nyt naisille on suunniteltu uusi penikseltä näyttävä huulipuna, joka on saanut ihmiset ihastelemaan ja hämmästelemään uutta kauneustuotetta.

GrownFolk-yritys myy Etsy-verkkokaupassa peniksen mallisia huulipunia, joita naiset ovat ostaneet ystävilleen esimerkiksi polttareissa annettaviksi osallistumislahjoiksi. Huulipunat on tehty käsin ja niitä löytyy monissa suosituissa sävyissä aina tummanruskeasta beigeen ja punaiseen saakka.

Huulipunia ostaessa voi ilmoittaa etunimeltä henkilön, jolle huulipuna on tulossa. Mushroon-nimiseen huulipunaan kiinnitetään sitten pieni paperilappu, jossa lukee esimerkiksi: ”Dick for Amanda”. Penikseltä näyttävä huulipuna voi olla hauska ja samalla käytännöllinen lahja, mutta sitä ei välttämättä kehtaisi julkisissa paikoissa nostaa huulille.

Uhhhhhhhh I love this

Kuva, jonka The Skinny Jewish (@prozac_morris) julkaisi

Sorry this is the last one haha I love the silliness #Dickstick #dicklipstick #mushroomlipstick #penislipstick

Kuva, jonka Ashley (@hippiechic420) julkaisi