Megadeth-rumpali kuoli keikalla – Dave Mustainelta sydäntäsärkevä päivitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockmaailma on saanut jälleen traagisia suru-uutisia, kun taas yksi tähdistä on poissa. Megadeth-yhtyeen entinen rumpali Nick Menza menehtyi nimittäin kirjaimellisesti saappaat jalassa saatuaan sydänkohtauksen keikkaillessaan lauantaina The Ohm -yhtyeensä kanssa.

Aikoinaan pitkään Megadethin rumpalina toiminut Nick Menza kaatui täysin yllättäen rumpusettinsä takana muutaman biisin esittämisen jälkeen. Pian selvisi, että rumpali ei ollut tajuissaan. Menzaa yritettiin elvyttää, mutta häntä ei onnistuttu enää pelastamaan. Keikkapaikka tyhjennettiin yleisöstä.

Lukemattomat rocktähdet ja sadattuhannet fanit ovat osoittaneet surunvalittelunsa Menzan poismenon johdosta. Eräs heistä on rocktähti Dave Mustaine, jonka päivitys kiteyttää monien fanien tunnelmat.

– KERTOKAA ETTEI SE OLE TOTTA! Heräsin aamuneljältä ja kuulin, että Nick Menza oli kuollut soittaessaan rumpuja The Ohmin keikalla Baked Potatossa #nickmenzarip, Dave Mustaine kirjoitti Twitterissä.