Näin Blac Chyna on saanut raskauskiloja – sivuuttaa ilkeydet tyylikkäästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohumalli Blac Chyna ilmoitti yhdessä Rob Kardashianin kanssa äitienpäivän tienoilla, että he odottavat yhteistä lasta. Ilmoituksen jälkeen Chynan vatsa on alkanut näkyvästi pyöristymään melko nopeasti, mikä on saanut tietenkin ihmiset kritisoimaan naisen painoa.

Blac Chynan lihomista on alettu kritisoimaan, mikä on naisen mielestä naurettavaa, koska painon nouseminen kuuluu raskauteen. Chyna ei näytä kuitenkaan harmistuvan negatiivisista kommenteista vaan sivuuttaa ne hauskalla Snapchat-videollaan.

Cosmopolitan-lehden mukaan Chyna julkaisi Snapchat-tilillään videon, jossa hän kertoi saaneensa tämän raskauden aikana painoa tähän mennessä yli yhdeksän kiloa lisää. Blac Chyna ja Rob Kardashian nähtiin yhdessä New Yorkissa, jossa naisella oli yllään pyöristyneen vatsan paljastava musta asu, jonka yläosa oli pitsein koristeltu.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash