Paris Hilton luuli kuolevansa lentoturmassa – pilailusta uskomaton sekasotku

Viihdeuutiset · Annika Kela

Egyptiläinen näyttelijä ja mediapersoona Ramez Galal onnistui viime kesänä houkuttelemaan seurapiirikaunotar Paris Hiltonin lentokoneen kyytiin. Paljon mediahuomiota tuolloin saaneessa pilassa Hilton uskaltautui istahtamaan pienen lentokoneen kyytiin.

Kun lentokone nousi ilmaan, alkoi tapahtua kummia. Koneesta alkoi kuulua hälyttävää ääntä ja sitten kone alkoi syöksyä holtittomasti ilmassa. Ramez Galal kertoi Parisille, että tilanne oli hengenvaarallinen ja kone tulisi tekemään pakkolaskun mereen.

Ihmisten kiljuessa ympärillä myös Paris alkoi kiljua ja itkeä. Hän kyseli hätääntyneenä mitä heidän pitäisi tehdä ja mitä oli tapahtumassa. Lopulta lentokone laskeutui normaalisti ja Galal kertoi Hiltonille sen olleen vain pilaa. Tämän Jälkeen Paris Hilton haastoi pilailijat oikeuteen.

Nyt TMZ kuitenkin uutisoi, että Hilton olisi vain näytellyt kauhistunutta ja että hän olisi koko ajan tiennyt olevansa pilailun kohteena. Julkaisun mukaan tuotantoyhtiö kutsui useita julkkiksia osallistumaan pilailuun rahaa vastaan.

Mikäli tiedot pitävät paikkansa, vesittää paljastus kaikki Ramez Galalin pilavideot. Tietojen puolesta puhuu myös TMZ-julkaisun video Paris Hiltonista, joka kommentoi ”lentäjän vieneen sen liian pitkälle”. Kommentti paljastaa, että Hilton osasi odottaa jotain erikoista jo ennakkoon.