Bulldog näki juoksumaton – moni kuntoilija voisi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa levisi aiemmin hauska video bulldogista, jolle yritettiin antaa lisää liikuntaa juoksumaton avulla. Koira ei kuitenkaan innostunut matosta vaan meni sen päälle aina istumaan niin pitkäksi aikaa, että oli pudota lopulta juoksumaton päältä pois. Nyt videolla nähdään toinen lajin edustaja, joka päin vastoin rakastaa juoksumattoa.

Videolla nähdään hauska tilanne, kun bulldog päästetään juoksumatolle. Moni muu voisi pitää juoksumattoa inhottavana kapistuksena, mutta tämä koira näyttäisi kuitenkin rakastavan sitä täydestä sydämestään.

Koira hyppää innoissaan juoksumaton päälle juoksemaan. Se näyttäisi pitävän juoksumatolla juoksemista ja hyppimistä todella hauskana leikkinä. Koira on silminnähden iloinen juoksumaton päällä loikkiessaan ja hypellessään sen päällä.