Suomalainen teinipoppari paparazzikuvissa USA:ssa – kuvat leviävät maailmalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi äskettäin, että 15-vuotias suomalainen teinipoppari Isac Elliot esiintyy ensimmäisenä suomalaisartistina NBC-kanavan legendaarisessa Today Show -ohjelmassa. Nyt vierailu on takana, ja samalla nuori mies päätyi myös paparazzin tähtäimeen ja kuvat kansainväliseen levitykseen.

Staran kuvatoimisto Splash levittää parhaillaan ympäri maailmaa paparazzikuvia, joissa Isac Elliot on poistumassa The Today Show -ohjelman kuvauspaikalta rennosti farkkutakissa ja lippiksessä. Kuvien yhteydessä ei tosin muisteta kertoa, että kyseessä on suomalainen poptähti.

The Today Show -ohjelmaa on lähetetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1952 lähtien. Jokainen lähetys kerää keskimäärin noin viisi miljoonaa katsojaa, ja ohjelma lähetetään suorana jokaisena viikonpäivänä New Yorkin Rockefeller Plazalla sijaitsevalta NBC-studiolta. Ohjelmassa ovat viime aikoina esiintyneet muun muassa Coldplay, Meghan Trainor, Alicia Keys, Celine Dion ja lukuisat muut maailmantähdet.

Isacin pääsy ohjelmaan varmistui, kun huippusuosittu Z100-radiokanavan tähtijuontaja Elvis Duran näki Elliotin esiintymässä Los Angelesissa. Duran vaikuttui esityksestä ja Elliotin kyvyistä siinä määrin, että päätti nostaa Isacin Z100-kanavan kuukauden artistiksi. Today Show’n ja Duranin Z100 -kanavan yhteistyön johdosta jokainen kuukauden artisti esitellään amerikkalaisyleisölle ensin The Today Show’n kautta.

Splash
Splash
Splash
Splash